onsdag 27 maj 2009

Helgen som var

Åter på banan...mycket att göra... Oj,vad det växer!
Grannen hade läckage och blev smygfotad.... :)

3 kommentarer:

oumberligating sa...

Att då och då sätta sig ner och låta sig länkas vidare via sina tidigare "bloggkompisar" anser jag vara ett måste. Ja, faktiskt, för hur sk man annars kunna vidga sina vyer och få nya intryck/tankegångar.
Har haft ett lite längre "blogguppehåll" nu på en vecka(ler). Låter kanske inte som lång tid direkt, men för mig har det varit det. Personligen så skriver jag i första hand för att roa mig själv, ja jag vet att det låter lite konstigt, men självfallet så blir man glad när man får kommentarer runt det man visar eller skriver. Min blogg har bytt skepnad några gånger allt efter hur livet gestaltar sig och just nya intryck gör sig påminda.
Har faktiskt gjort tre inlägg idag, alla med humor som tema, svårt att se ibland, självklart, humor är olika från person till person men precis som med olika bloggar så är det variation i humorns som berikar.
Jag krånglar inte till det, skriver en kommentar på din fina och intressanta blogg, för att lämna ett avtryck att jag varit här och läst och just fått mig till livs lite nya "intryck"!
Kanske har vi mötts här i "bloggossfären" tidigare någon gång, men om vägarna möts ännu en gång så är det nog ingen skada skedd! torsdag idag, veckan närmar sig sitt slut, passar på att önska en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter!
PS: Strunta i mitt sista inlägg, det om matematiken, det är en liten väl driven humorlinje som jag har, förstår självklart ingenting av det matematiska problemet(ler) Gör du?

Gärdsmygen sa...

Paparazzi!

Carina sa...

Tur han känner mig..