onsdag 1 april 2009

Violer på trappan


Kolla härdå Soldanella!Ny bild.På mig,jodå det ÄR jag :)

7 kommentarer:

Gärdsmygen sa...

Vackert! Idag har jag fixat krukorna och vis entren så att det ser lite acceptabelt ut. Första svängen i trädgården. Krattade lite också. Ekorren var med!! Satt och åt och smällde i luckan och tittade på mej. Kompis! Ha det!

Carina sa...

Våren är helt underbar,tål att säga om och om och om....och du fattde vinken:MAT! sa ekorren..detsammma

Soldanella sa...

Fina.. Jättefina. Är svag för violer och pensé. Kan tyvärr inte ha några ute här ännu, väntar på varmare väder..'

//S

Carina sa...

Men de tål ialla fall 5minus,nära huset är det ännu varmare...är det så kallt fortfarande i dina trakter

Ann sa...

Vilka underbara penséer. Färgerna lila och klarblått och ett gul-svart öga. Supersnyggt ..och med den krukan och blågrå glasyr. Jag vill också kunna sätta ut blommor nu, men får väl vänta tills de 5+-graderna blir lite mer stabila här i Sthlm.

Tack för att du tittar in till mig då och då.

AnnaKK sa...

Hejsan!

Ja, hux-flux har trädgårdstiden ramlat över en! Härligt!!! Hela långa vintern (iallafall när det inte är snö) så går man och tittar och suckar över hur det ser ut med ostädade rabatter och nerblåsta grenar och ouppkrattade löv - ochhar ingen som helst lust att ta i tu med det där... Men så rätt vad det är kommer solen och värmen (och de första vårblommorna!) och DÅ är det plötsligt JÄTTEKUL att snygga till allt!? :-)

Jättesöta penséer/violer!!!

Carina sa...

Ja värmen gör verkligen sitt,inget att tacka för,bara trevligt att besöka olika bloggar och byta några ord.Trevligt med reseuppdragen dina som du rapporterar om för jag förmodar att det är Trädgårdsturisten ..?
Vi i fixarbranschen blir nog lite "arbetsskadade" av saker som tycks ligga och drälla på olika ställen.:)Det är ju så mycket trivsammare när det är fräscht och snyggt omkring sig.
Ha det bäst!:)