söndag 5 april 2009

Skyltar

Dessa skyltar är toppen ,väder beständiga,håller i alla väder. Lavendel för dess doft
och Timjan för smaken.
Men var de är köpta vet jag inte för det är en present från barna .En komihåghjälp när förvirringen över vad som är vad sätter in:) tack alla barna´för omtanken..

12 kommentarer:

Anette sa...

Fina skyltar! Lavendel älskar jag. De självfröar som bara den hos mig så det finns en del. Brukar baka lavendelskorpor. Doftar underbart och smakar gott.
Tack för titten hos mig! /Anette

Carina sa...

Kul!jaaa,va gott,bra att du nämnde det.
Lavendel socker även kallat kärlekssocker att strö över andra godsaker är också jättegott, för att inte tala om att lägga en bunt i sängen före läggdags,FRÄSCHT!

Ruben sa...

Ja skyltar kan man inte ha för många av, ytterst förargligt när man grävt bort något i tron att det varit ogräs, men som skulle ha varit kvar. /Ruben

Trädgårdsturisten sa...

Snygga, de måste jag skaffa. Ha en fin vår Carina, jag måste jobba med en massa skrivande nu i 6 månader framåt så jag hinner inte blogga så mycket. Tack för alla dina kommentarer på bloggen. /Ann

Carina sa...

Skyltar är jättebra som sagt,får ta reda på var de är köpta.
Trädgårdturisten ,överger du bloggen....?Kanske hörs av frampå i nåt annat sammanhang nån gång.Önskar dig lycka till med skrivandet!

Tant Grön sa...

Fantastiskt fina skyltar. Jag letar ständigt efter de ultimata skyltarna. De små plastpinnarna som man skriver på duger inte, dom är fula och blir blekta.Funkar till frösådder men inte ute i rabatter. Och jag trodde jag hade hittat rätt när jag beställde aluminiumskyltar från en engelsk firma, men dom var inte heller bra. De bryts ännu lättare än plastpinnarna. Och jag får garanterat hjärnsläpp varje gång jag ska guida runt i trädgården och försöka komma på vad växterna heter, så jag behöver verkligen vettiga skyltar! Men hur kommer man över typ 2-300 rejäla skyltar med plats för text, som inte blir blekta och sköra? Som inte kostar en förmögenhet? Någon???

Gärdsmygen sa...

Vackra skyltar! När jag såg lavendeln funderade jag på vet du om man ska klippa ner lavendeln på våren eller inte?

Carina sa...

Jag har låtit den växa ganska fritt.Några stjälkar försvinner under vintern men det kommer nya när temperaturen börjar stiga.Sen kan den ju alltid ansas efter smak.Den blir ju lite "knubbigare" om man toppar den.

Gärdsmygen sa...

OK! Jag har gjort lite båda delar men vet inte vad som är bäst och vilket jag än gör så får jag aldrig de där riktigt stora härliga bestånden man kan se hos andra. Tack för tipset!

Anonym sa...

Hej! Trevlig blogg! Skyltarna kan man köpa i Bokklubben hem&trädgård, Nordstedts Förlagsgrupp AB. Nås också via www.hemochtradgard.se
Lycka till!
NinaVästerplana

Carina sa...

Tålamod är en fiskares bästa vän..bäst och bäst..ingen tävling väl..en smaksak snarare?

Carina sa...

Just det Nina ,bokklubben är det!Tackar..